Източник lamqta.comОвен  Днес не трябва да подвеждате своя любим човек, дори

...
Източник lamqta.comОвен  Днес не трябва да подвеждате своя любим човек, дори
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Внимавайте с доверието и с близките си хора, капани има на всяка крачка

Източник lamqta.com

Овен 
Днес не би трябвало да подвеждате своя обичан човек, даже и такова държание да бъде неизбежно от Ваша страна. Постарайте се да извършите всички негови условия и да отговорите на въпросите, заръките и молбите му. Тогава той ще почувства, че Вие в действителност сте благонадежден човек, а на Вас единствено това Ви би трябвало. 

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви би трябвало...
 

Близнаци

Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да извършите това скоро ще изчезне. Сами разбирате, до какво може да докара това във Вашите връзки. Така че, в случай че желаят нещо от Вас, то меко, само че уверено кажете „ не ”.
 

Рак

Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.
 

Лъв

За Вас това напълно няма да бъде лек ден. Проблемът е, че през днешния ден обкръжаващите ще стартират да се съмняват в достолепията и заслугите на Лъвовете като цяло, принуждавайки представителите на знака да потвърждават, че не посредством машинация са постигнали своето настоящо състояние. Ставащото е извънредно обидно, защото Вие сте привикнали на почитание и внимание. Ако сте доста впечатлителни, може да преживеете един напълно сериозен стрес. Подкрепа може да получите от околните хора: те ще намерят нужните думи, ще се стараят да издигнат настроението Ви, и да Во разведрят. Колкото по-рано забравите за своите неприятности, толкоз по-бързо позитивните трендове ще вземат връх над отрицателните.
 

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
 

Везни

Може да сте във екстаз от своите другари, само че не си заслужава, да им доверявате своето портмоне. Във всички случаи не е нужно да позволявате ръководството на персоналните си запаси и спестявания на непроверени хора, които още не са завоювали правото да се назовават Ваши съидейници и не са минали теста за пристойност. Чак до вечерта ще се резервира вероятността за дребни загуби, всяка от които ще подрива по малко Вашето богатство. Не са изключени спомагателни разноски поради децата. Потърсете си приятна компания за дребното свободно време, което ще имате. 
 

Скорпион

Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами. 
 

Стрелец

Вашите мисли са заети от две неща: по какъв начин да помогнете в решаването на значим проблем на индивида, който обичате, и който се нуждае от управление на своите дейности, и по какъв начин да се върнете към нормалния си метод на живот, когато всичко свърши. При това точно пътят на „ завръщането ” - това е главния миг. Затова се заемете с него колкото се може по-внимателно. Вие по-добре от другите знаете, какъв брой значимо е, да държите в полезрението си нещо мотивиращо, което да Ви оказва помощ в напредването напред. 
 

Козирог

През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разсъдък, на тестваните способи и и на своите на практика убеждения. Неочаквано посетилото Ви ентусиазъм може да се окаже доста мощно, само че кратковременно. Това е положително време за другарство с другари, както и за преписка с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не постоянно ще съответстват, само че обезателно ще можете да намерите допустими взаимни отстъпки.
 

Водолей

Нещо е на път да се случи, и Вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище. Последното, направено от Вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена Вашата кандидатура.... Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време....
 

Риби

Денят е комплициран и спорен. Ще се наложи да се приспособявате към събитията, да се помирявате с неизбежното, а и да вършиме отстъпки, което напълно не Ви е по усета. Да настоявате на своето е безсмислено и дори рисково. Днес обстановката изисква от Вас огромна еластичност, хрисимост и подготвеност за взаимни отстъпки. За страдание Вие няма да получите от хора, които са Ви доста скъпи: околните Ви не могат да схванат всички Ваши подозрения и желания. Най-важното решение ще би трябвало и да вземете, и да реализирате в живота, независимо, без ничия помощ.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР